Dobrodošli na naši spletni strani!
031453401
7:00 - 15:00h
Piši nam
Log 9, Hrastnik 1430

Odstranjevanje odpadkov

Naše storitve

Eko odstranjevanje odpadkov

Podjetje se ukvarja z zbiranjem bioloških kuhinjskih odpadkov in odpadnih jedilnih olj ter maščob, z odvozom odpadkov in oddajo odpadkov v ustrezno obdelavo. Naša želja je pridobiti obvladljivo število strank za katere bi maksimalno poskrbeli in se jim prilagodili. Naša prednost je v ceni, odzivnem času, odvoz v vašem delovnem času, pripravimo vam vso potrebno dokumentacijo na področju Ravnanja z odpadki, obveščamo vas o vseh spremembah in določilih, ki jih vrši zakonodaja. Za opravljeno storitev vam jamčimo zanesljivost, poštenost in korektnost. Odvoz vršimo dnevno, tedensko oziroma se prilagodimo vašim željam in potrebam.

Veselimo se sodelovanja z vami. Za vsa nadaljna pojasnila in potrebe vas z veseljem obiščemo in se individualno dogovorimo o vaših potrebah in željah. PRIVARČUJTE ŠE VI.

POGOSTA VPRAŠANJA

Glavna značilnost bioloških odpadkov je, da vsebujejo organske snovi, ki se na zraku ali tudi brez zraka razkrajajo oziroma razgradijo. Poleg živilskih in kuhinjskih odpadkov, ki nastanejo v naših gospodinjstvih, štejemo v to kategorijo tudi biorazgradljive odpadke z vrtov in iz parkov (zeleni odrez), živilske in kuhinjske odpadke iz restavracij, gostinske dejavnosti in trgovin na drobno ter primerljive odpadke iz obratov za predelavo hrane. Biološki odpadki predstavljajo približno 40-50 odstotkov vseh gospodinjskih oziroma komunalnih odpadkov.

Stopite v stik z nami

    No products in the cart.

    X